Κάλεσμα του ΣΕΗΕΑ για την 1η Μάη 2015

              

 

ζούμε καθημερινά μαζί με τους ηλεκτροτεχνίτες αλλά και τους άλλους εργαζόμενους

στην οικοδομή και τις κατασκευές το πρόβλημα της αναδουλειάς , των υψηλών τιμών αγοράς των υλικών. Βλέπουμε τους συναδέλφους να αποχωρούν από το επάγγελμα , παίρνοντας συντάξεις πείνας. Τα χαράτσια της εφορίας και του ΟΑΕΕ είναι καθημερινός βραχνάς.

 Αντίστοιχα καθημερινά όμως δυναμώνουμε την πάλη μας και διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει

 

Η συμμαχία με όλους τους εργαζόμενους είναι μονόδρομος.

Απέναντί μας έχουμε την φιλομονοπωλιακή πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που με τα Μνημόνια και τους Νόμους συνεχίζει στη ρότα των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Διαπραγματεύεται στις πλάτες μας με τους «θεσμούς», την αποπληρωμή - με το μόχθο μας , χρεών που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Αγνοεί τους τουλάχιστον 230.000 αυτοαπασχολούμενους που βρίσκονται στην ανεργία, αφού αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους. Καλλιεργεί αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, τεμαχίζοντας τις οφειλές μας –   αποτέλεσμα της φορομπηχτικής πολιτικής της, σε 100 δόσεις.

 Η «ανάπτυξη» που ονειρεύεται  αφορά το μεγάλο κεφάλαιο , κι όταν έρθει δεν θα «αγγίξει» τους αυτοαπασχολούμενους που βλέπουν το όποιο έργο υπάρχει σήμερα, να περνά στις μεγάλες τεχνικές εταιρείες.

 Έχουν φροντίσει γι αυτό οι τέσσερις ελευθερίες του Μάαστριχτ και η «απελευθέρωση» του επαγγέλματός μας.

 Το δόλωμα για την αύξηση των kW στις άδειες του εγκαταστάτη για τα έργα που δεν   υπάρχουν , δεν μπορεί να κρύψει τη στέρηση στο δικαίωμα μέρους των έργων που έως σήμερα δικαιούμαστε να κατασκευάζουμε, όπως οι εγκαταστάσεις ασθενών ρευμάτων που πραγματοποιούσαμε μέχρι σήμερα. Ο πατριωτισμός για τους αυτοαπασχολούμενους  και τους εργαζόμενους , δεν είναι η συμβολή στη συγκέντρωση των έργων και του κεφαλαίου στα μονοπώλια του κλάδου.

Είναι όμως η αντεπίθεση στην πολιτική που μας αφανίζει.

 Τώρα πλέον ξέρουμε! Βγάζουμε συμπεράσματα , παίρνουμε θέση μαζί με τους  εργαζόμενους στον δίκαιο αγώνα για την κάλυψη των σημερινών αναγκών μας.

 Η εργατική Πρωτομαγιά, είναι ο φάρος που φωτίζει το δρόμο κάθε εργαζόμενου, κάθε αυτοαπασχολούμενου!

 Οι αγώνες των αυτοαπασχολούμενων ενάντια στα μονοπώλια , σμίγουν με τους ταξικούς αγώνες των εργαζομένων, σε μια λαϊκή συμμαχία, για την ανατροπή της πολιτικής που στηρίζει τα μονοπώλια , για την διεκδίκηση του δικαιώματος στη δουλειά, στην αξιοπρεπή ζωή.

 Συντονίζουμε τα βήματα του ΣΕΗΕΑ με την Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), και την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .

 

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΗΕΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ 9:30 πμ

 

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά! Όλοι στην Οργάνωση! Ο Αγώνας είναι η μόνη λύση!

© 2018 www.sehea.gr