Συλλαλητήριο ενάντια στην αντιλαϊκή συμφωνία

Όποια συμφωνία και αν υπογράψει η κυβέρνηση με τους δανειστές

δεν πρόκειται να είναι σε όφελός μας.Ήδη έχουν συμφωνήσει ποιος θα φορτωθεί τα νέα μέτρα, που προστίθενται και αυτά στα προηγούμενα: ΦΠΑ, ιδιωτικοποιήσεις, ασφαλιστικό, ματωμένα πλεονάσματα, όλα στην πλάτη των λαϊκών στρωμάτων.

Η κατάσταση και στον δικό μας κλάδο πάει από το κακό στο χειρότερο. Στα ήδη υπάρχοντα χρέη μας θα προστεθούν καινούρια, θα πληρώνουμε αιωνίως, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό τα λουκέτα στα καταστήματά μας.

Όποια εξέλιξη και αν υπάρξει στη διαπραγμάτευση, ακόμα και σε περίπτωση εμπλοκής στη συμφωνία, το μάρμαρο θα το πληρώσει πάλι ο λαός.

Συνάδελφοι,

Είναι κομβικό ζήτημα αυτή τη στιγμή να μην παλεύουμε κάτω από ξένη σημαία: να μην υιοθετούμε τα συμφέροντα αυτών που πλουτίζουν σε βάρος μας.

Να απορρίψουμε τις πολιτικές που στηρίζουν την Ε.Ε., τους μεγαλοεπιχειρηματίες, το κεφάλαιο και καταδικάζουν εμάς στην φτώχεια. Να απορρίψουμε τις φωνές που ζητούν να δείξουμε «συναίνεση» στη σφαγή μας.

 

Όχι στο νέο μνημόνιο, όπως και να το πουν.

 

Το δίλημμα είναι ένα: Ή με τον λαό, ή με τα μονοπώλια.

 Στις 10 Ιούνη πάνω από 70 ομοσπονδίες και σωματεία αυτοαπασχολούμενων κινητοποιηθήκαμε ενάντια στη φοροληστεία. Την ίδια μέρα το Σωματείο μας διοργάνωσε παράσταση διαμαρτυρίας στην Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας για τα εξειδικευμένα ζητήματα του κλάδου μας.

Στις 11 Ιούνη πάνω από 700 μαζικοί φορείς έδωσαν απάντηση σε πάνω από 60 πόλεις της χώρας.

Δεν σταματάμε! Έχουμε τη δύναμη να ακυρώσουμε τα σχέδιά τους.

Έχουμε τη δύναμη να καταργήσουμε μνημόνια και αντιλαϊκούς νόμους.

Να συσπειρωθούμε όλοι και να παλέψουμε μαζί με το Σωματείο μας.

Ραντεβού την Τρίτη 23/6/2015 στις 18.00 στην Ομόνοια

 

Όλοι Τώρα Στους Δρόμους!

 

 

© 2018 www.sehea.gr