Για την αλληλεγγύη μεταξύ των συναδέλφων

Σε συγκυβέρνηση- Ε.Ε  που παλεύουν για την  ενίσχυση των μεγάλων εταιριών

και θέλουν να      οδηγήσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες στην εξαθλίωση, η απάντηση μας είναι ο ανυποχώρητος αγώνας. 

    Σε όσους  θέλουν να βλέπουν τους εργαζόμενους διαιρεμένους, κλεισμένους στα σπίτια και στα προβλήματά τους η απάντησή μας είναι η αλληλεγγύη και η συλλογική αντιμετώπισή τους

  Συνάδελφε,

μην αφήνεις χώρο στην απογοήτευση, τη  μοιρολατρία. Μην κλείνεσαι στο πρόβλημά σου, γιατί δεν το έχεις μόνο εσύ. Δεν φταίνε οι επαγγελματίες που  αναγκάζονται να δημιουργήσουν χρέη, που δεν υπάρχει δουλειά, που δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

 

Οργανωνόμαστε για να στηρίξει ο ένας συνάδελφος τον άλλο, να είμαστε πιο δυνατοί για να παλεύουμε, να διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ:

 

·   Ανανέωση όλων των βιβλιαρίων υγείας ανεξαρτήτως χρεών

·   Πάγωμα των χρεών προς τον ΟΑΕΕ, το Δημόσιο.

·   Καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας, επαγγελματικών χώρων και εξοπλισμού.

·   Επίδομα ανεργίας στα 600 ευρώ και πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, για κάθε ηλεκτρολόγο που κλείνει το μαγαζί του, χωρίς εξαιρέσεις, μέχρι να βρει νέα εργασία.

 

 

Τα προβλήματά μας είναι κοινά, όπως κοινή είναι η λύση τους: η συσπείρωση στο Σωματείο μας,  η ανάπτυξη των μεταξύ μας δεσμών, ο αγώνας και η διεκδίκηση.

 

Όποιος συνάδελφος αντιμετωπίζει οποιασδήποτε φύσης πρόβλημα (εργασιακό,ιατρικό κλπ) ή θέλει να συνεισφέρει με τον τρόπο του στην επιτροπή αλληλοβοήθειας μπορεί να απευθύνεται στα παρακάτω τηλέφωνα:

2103210040 και 2103210828

 

Και στα Δ.Σ. του ΣΕΗΕΑ και του Σωματείου Αρωγής

 

 

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!

 

Επιτροπή Αλληλεγγύης ΣΕΗΕΑ

      15/7/2015

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΕΗΕΑ 

 

© 2018 www.sehea.gr