10/10/2016 Ραντεβού του Σωματείου 6μμ στην Ομόνοια

10 ΟΚΤΩΒΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 6μ.μ.  ΣΤΗΝ  ΠΛ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 

 

 

Συνάδελφοι, 

σε συνθήκες όπου όλοι μας ζοριζόμαστε , βρισκόμαστε υπό συνεχή πίεση με την φοροληστεία, την αναδουλειά, το άγχος για το αύριο, η συγκυβέρνηση έχει το θράσος να μιλάει για δίκαιη ανάπτυξη που θα τη δούμε μόνο αν κάνουμε και άλλη υπομονή, αν αποδεχτούμε επί της ουσίας τη μοίρα μας.

 

Οι ηλεκτρολόγοι όμως δεν χαρίζουμε τις ζωές και τις δουλειές μας για να πλουτίζουν κάποιοι, ούτε ανεχόμαστε άλλο τα ψέματα.

 

Λέμε: Ως εδώ!Τέρμα πια η κοροïδία. Βάζουμε τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις.

 

 

Δεν κάνουμε πίσω από τις ανάγκες μας. Απαιτούμε:

 

•΄Αμεση ένταξή μας στο αφορολόγητο όριο. Αύξηση στις 20.000, με προσαύξηση 5.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος.

•Να καταργηθούν οι ληστρικοί φορολογικοί νόμοι και τα χαράτσια. Να πληρώσει εδώ και τώρα το μεγάλο κεφάλαιο. Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων προοδευτικά στο 45%.

•Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις και οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, επαγγελματικού εξοπλισμού και στέγης. Άμεση διαγραφή τμήματος των χρεών, τόκων και προσαυξήσεων, ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους τους συν/φους.

•Δωρεάν υγεία πρόνοια, πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμιά πληρωμή για τις υπηρεσίες υγείας.

 

 

Για όλα αυτά, δίνουμε αγωνιστικό παρόν την Δευτέρα 10 Οκτώβρη 2016, 6 το απόγευμα στην Ομόνοια. Συνάδελφοι, ψηλά το κεφάλι!Συνεχίζουμε!

 

 

 Το Δ.Σ. του ΣΕΗΕΑ 3/10/2016

 

© 2018 www.sehea.gr