Σωματείο Αρωγής

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ιστορία και Σκοπός

Το Σωματείο Αρωγής Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Αθηνών, έχει προκύψει από τα σπλάχνα του Συνδέσμου (Σ.Ε.Η.Ε.Α) κατόπιν πρωτοβουλίας περίπου 46 ηλεκτρολόγων μελών του. Αυτοί οι συνάδελφοι θεωρούνται και οι ιδρυτές του Σωματείου αυτού με την παραπάνω επωνυμία και με Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών αναγνωρισθέντων Σωματείων 8445/1958 και με ημερομηνία ίδρυσης την 30 Απριλίου 1958. Τα μέλη αυτά με όραμα την βελτίωση και άνοδο του βιοτικού, πνευματικού αλλά και επαγγελματικού επιπέδου των επαγγελματιών του κλάδου μας και πιο συγκεκριμένα των μελών του Σ.Ε.Η.Ε.Α καθώς επίσης και την σύσφιγξη των σχέσεων, την ανάπτυξη της συναδελφικής αλληλεγγύης που εκφράζεται με κάθε πρόσφορο μέτρο όπως η παροχή εφ’ άπαξ καταβολής χρηματικού βοηθήματος στα μέλη που συνταξιοδοτούνται, ορίσανε ως Σκοπό του Σωματείου όλα τα παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσουν μια συμπαγή, δεμένη οικογένεια με μέλη της τα μέλη του Σωματείου και σπίτι τους τον Σκοπό του για περίπου 56 συναπτά έτη. Φυσικά θα πρέπει να μνημονεύσουμε και την μετά από μια δεκαετία από την ίδρυση του Σωματείου απόφαση για την κατασκευή της φυσικής στέγασης της οικογένειας αυτής με την κατασκευή του κτιρίου επί της Πλ. Ελευθερίας 2, που η θεμελίωσή του το 1968 από το Διοικητικό Συμβούλιο της εποχής εκείνης και επί Προεδρίας Γ. Καλαντζή προσέδωσε εξασφάλιση για την μακροπρόθεσμη επιβίωση του Σωματείου αλλά και εγγύηση για την πραγματοποίηση του Σκοπού του Σωματείου.

 

Τι είναι το Σωματείο Αρωγής

            Μέχρι και σήμερα λοιπόν θεωρούμε πως καταφέρνουμε να πραγματοποιείται ο Σκοπός του Σωματείου παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε στον επαγγελματικό μας κλάδο. Αυτό αποδεικνύεται από την αρωγή του Σωματείου προς τα μέλη του - την δύσκολη από οικονομικής άποψης για όλους εποχής -  και ιδιαίτερα στα μέλη του που αυτή την στιγμή συνταξιοδοτούνται, λόγω και της αναδουλειάς, βελτιώνοντας το δυνατόν περισσότερο το βιοτικό τους επίπεδο, παρέχοντάς τους το εφ’ άπαξ χρηματικό βοήθημα που δικαιούνται. Το Σωματείο επίσης βοηθάει επιπλέον στην σύσφιξη των σχέσεων των μελών του συνδέσμου έτσι ώστε να γίνεται καλύτερη και ουσιαστικότερη η αντιμετώπιση των προβλημάτων στον επαγγελματικό μας κλάδο οποιουδήποτε τύπου, τεχνικού, οικονομικού, ασφαλιστικού, λειτουργικού και πάντα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο.

 

Πρόσκληση

            Τέλος θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου (Σ.Ε.Η.Ε.Α) που δεν είναι μέλη του Σωματείου να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας έτσι ώστε να βοηθήσουν και αυτοί στην διατήρηση των οραμάτων των προγόνων συναδέλφων μας για πολλά - πολλά χρόνια ακόμα. Επίσης να βοηθήσουν στην βελτίωση της θαλπωρής της οικογένειας αυτής αλλά και στο να ωφεληθούν και οι ίδιοι από την συναδελφική αλληλεγγύη, στην οποία πιστεύουμε πάρα πολύ και από την πρόσληψη εφ’ άπαξ χρηματικού βοηθήματος όταν στις δύσκολες μέρες της συνταξιοδότησης θα είναι σημαντική συνδρομή για τους ίδιους και για τα μέλη της οικογένειάς τους.

 

Με τιμή

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Σ.Α.Ε.Η.Ε.Α

 

 

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΩΓΗΣ

 

1.ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2.ΓΟΛΕΜΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

3.ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

4.ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ

5.ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ

8. ΠΑΤΕΣΤΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

7.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΕΗΕΑ

 

 

© 2018 www.sehea.gr